fbpx

Produsele pe care le puteti gasi la Kaufland

Îndepărtează tentele de gri și galben ale rufelor albe.
Produs pentru îndepărtarea petelor de pe rufe albe și colorate
Pentru dezinfectarea rufelor acționând în același timp ca un balsam pentru toate tipurile de materiale textile.
Pentru înlăturarea calcarului și a mirosurilor neplăcute.
Pentru dezinfectarea rufelor împotriva bacteriilor, ciupercilor și a virusurilor speciale.
Pentru curățarea suprafețelor din bucătărie ca de ex. blaturi de lucru, chiuvete, frigidere, cuptoare cu microunde, găleți de gunoi.
Pentru curățarea temeinică de calcar a espressoarelor, cafetierelor, automatelor de cafea, aparatelor de cafea cu pad-uri, fierbătoarelor, a boilerelor, a fierbătoarelor electrice de ouă, ceainicelor etc.
Dizolvă automat resturile de mâncare de la prăjit, copt, preparat pe grătar, fierbere. Curăță foarte eficient la rece sau la cald cuptoare, grătare, tăvi de copt și de scurgere, plăci de aragaz, oale și tigăi.
Soluție împotriva murdăriei cauzate de calcar, grăsimi și resturi de săpun. Potrivit pentru crom, inox, cabine de duș, baterii, gresie și faianță, toalete, chiuvete, căzi de baie și de duș din material plastic etc.
Protejează dublu. Rețin excesul de pigmenți și murdăria din lichidul de spălare. Pentru toate tipurile de materiale textile și spălări la toate temperaturile.
Pentru curățarea eficientă, în conformitate cu normele de siguranță, a cafetierelor și espressoarelor, automatelor de cafea, cafetierelor cu pad-uri, fierbătoarelor de apă, aparatelor de încălzit apa-boilerelor, fierbătoarelor electrice de ouă, ceainicelor etc.
Servetelele pentru rufe albe elibereaza agentul de inalbire accelerata pe tot parcursul spalarii. Potrivit pentru utilizări la orice temperatura.
Pentru dezinfectarea rufelor acționând în același timp ca un balsam pentru toate tipurile de materiale textile.
TOP