Alb & Prospețime pentru perdele

 

Transforma detergentul obisnuit intr-un specialist in perdele. Oxigenul activ intra adanc in fibre si indeparteaza murdaria, petele galbene si gri, nicotina, mirosuri. Potrivit pentru toate perdelele lavabile, în afară de lână și mătase. Pentru un alb stralucitor si prospetime de durata.

 Promisiuni de eficacitate si mediu :
Fara formaldehide, clor, bor
Cu Oxigen activ
Nu contine inalbitori optici
Cutie din hartie 100% reciclata
Mod de folosire : Spalare automata – Continutul uni plic se va adauga la detergent in ciclul de spalare principal. Spalare manuala –  a nu se utiliza produsul direct pe textile. Continutul unui plic se dizolva intai in apa. Perdelele de mari dimensiuni se trateaza in cada de baie. A se lasa cel putin o ora la inmuiat.
Atentie : H319 – Iritant pentru ochi. P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305-În cazul contactului cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se  consultă un specialist. P301-În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul și a i se arăta ambalajul sau eticheta.P264-Spălați bine mâinile după manipulare. P280-Purtați ochelari de protecție/mască de protecție. Continut : 15-30% inalbitor pe baza de oxigen, <5% tenside neionice, <5% tenside anionice, enzime (amylase, lipase, protease), esente, soda, Tetraacetylethylenediamine, silicati, potentiatori polimerici.
Conținut: 5 plicuri x 50 grame Articol : 3514
Producător: Brauns-Heitmann & Co. KG, Germania
    TOP