Coloranți alimentari
Nu arată delicios! Cu ajutorul coloranților alimentari de la BRAUNS-HEITMANN vă va fi foarte ușor să colorați în culori vesele prăjiturile, cremele și alte dulciuri
Colorantul alimentar este potrivit pentru colorarea produselor din zahăr, a glazurilor din zahăr, a decorațiunilor, marțipanului, supelor dulci și lichidelor.
Cantitate conținut
2 pliculețe a câte 4 g
Număr de utilizări
În funcție de utilizare.
Performanțe/Avantaje
- Fără coloranți azoici.
- Spornic.
- Ușor porționabil.
- Se încorporează repede.
- Gust neutru.
Instrucțiuni importante
- Coloranții naturali își pot schimba culoarea în anumite alimente. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de folosire.
- A se ține cont de faptul că folosirea unei doze prea mici de colorant duce la obținerea unor nuanțe diferite.
Instrucțiuni de folosire
Colorarea zahărului pudră
- Se amestecă zahăr pudră cu foarte puțină apă.
- Culoarea se adaugă și se amestecă până se obține culoarea dorită.
- Apoi, dacă este necesar, se adaugă lichid ex. suc de lămâie până se ajunge la consistența dorită.
- Suc de lămâie, acizii de fructe conținute în unele alimente pot modifica serios nuanța culorilor.Totuși acest lucru poate fi prevenit: Dizolvați colorantul în puțină apă și adăugați-l apoi în lichide cu acizi sau creme.
Colorarea marțipanului
- Se amestecă 1 linguriță de zahăr pudră cu 1/2 linguriță de apă.
- În acest amestec adăugați colorantul până la obținerea culorii dorite.
- Apoi adăugați amestecul de zahăr pudră colorant în marțipan.
Coloranții alimentari puteți amesteca în preparate calde sau reci. Vă rugăm să nu gătiți, coloranții naturali sunt predispuși la decolorare.
Vă dorim multă distracție la creație!