DIZOLVANT PETE HEITMANN 500 ML

 DIZOLVANT PETE HEITMANN 500 ML

Ideal pentru textile colorate, albe, chiar din lână si mătase. Pe baza de extras de bila si materii prime vegetale. Fără înalbitor. Se foloseşte la dizolvarea rapidă şi efectivă a petelor pe toate materialele textile, chiar si lână si mătase, care au culori rezistente. Protejează ţesătura şi culoarea. Nu ataca metalul, PH neutru, fara coloranti. Pentru pete de ulei, grăsimi, ruj, marmeladă, fructe, sosuri, vin rosu, cafea, ceai …

Mod de întrebuințare:

Spalare automata – se adauga 50 de ml in compatimentul pentru detergent. Mareste considerabil puterea de spalare.

Spalare manuala – se adauga 50 ml si detergent la fiecare 10 litri de apa.

Tratare pete – Se pune soluţie direct pe pată, se lasa putin sa se absoarba, apoi se spala imediat. Înainte de folosire a se testa într-un colţ ascuns rezistenţa culorii.

Atenție: H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor.P101         Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.   P264 Spălați-vă mâinile bine după utilizare. P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. P301-În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul și a i se arăta ambalajul sau eticheta.

Conține: <5% săpun, 5-15% tenside neionice, alte ingrediente : bilă de bovină, parfumuri, conservant (benzizotiazolinonă, metilizotiazolinonă). Ambalajul gol a se arunca la un centru de colectare a deşeurilor. Resturile produsului a nu se arunca în gunoiul menajer, ci a se duce la un centru special de colectare.

Conținut: 500 ml

Articol-Nr.: 3413

Producător: Brauns-Heitmann & Co. KG, Germania

    TOP